Workshop 3 Stappen naar jouw talent – Rotterdam Zuid

by | Jun 21, 2016 | Blog mooisteen.nl

In het bijzondere Theater a/d Laan in Rotterdam Zuid geeft Remko Delsasso op 19 juli de workshop ‘ 3 Stappen naar jouw talent’. In deze workshop neemt Remko je mee in de 3 stappen om jouw talent meer te gebruiken. De workshop is voor iedere Rotterdammer tussen de 18 en 70 jaar oud. Aanmelden doe je via remko@mooisteen.nl en deelname is 17,50 euro.

_________________________________________________

3 STAPPEN NAAR JOUW TALENT – ROTTERDAM ZUID

Hoeveel procent van deze dag doe jij echt iets waar je goed in bent? Geloof jij dat je met jouw talent geld kan verdienen? Dat je het maximale uit je werk haalt?

De workshop Talent bestaat uit drie rondes. Tijdens de eerste ronde kom je achter jouw talent en dat je dat misschien stiekem al wist. In de tweede ronde maken we dat talent concreet. In de laatste ronde weet jij wat jouw eerste stap is.

Tijdens de workshop krijg je antwoord op:
1) Wat is talent?
2) Waar is het te vinden?
3) Hoe herken je het bij jezelf?
4) Hoe je tot actie over gaat.

WAT VORIGE DEELNEMERS ZEGGEN OVER DE WORSKHOP:
• Drie redenen om aan deze workshop deel te nemen: 1) een stap in de goede richting, 2) helpt je in het benutten van je talent en 3) het voegt waarde toe.
• Ik raad deze workshop aan omdat deze er voor zorgt dat het duidelijker wordt waar je als persoon naar toe wilt.
• Ik weet meer over mijzelf en mijn talenten. Ik weet nu wat ik wil bereiken.

TIP
Alvast jezelf voorbereiden? Het boek ‘Ik kies voor mijn Talent’ van Luk Dewulf over positieve psychologie en talentontwikkeling is een aanrader.

LET OP!
Gezien het interactieve karakter van de workshop zijn er slechts beperkt plaatsen en VOL=VOL.

Remko als coach

Als gecertificeerd NLP trainer (Inzigd) en Master Coach (UNLP) zet ik mijn expertise en ervaring in om het beste resultaat voor de cliënt te krijgen. Mijn aanpak; vertrouwen, plezier en resultaat. Ik ben flexibel, durf te benoemen en ....lees verder