Familieopstellingen

Opleidingsinstituut Delsasso en van de Weijer

 Wil je zelf een opstelling ervaren? Wil je een 2 daagse training volgen en de basis van familie opstelingen en systemisch werk ervaren? Of ben jij de (toekomstig) systemisch professional? Bij ons ben je aan het goede adres!

Waar het ooit begonnen is: De Familie & Systemische werk werkt jaaropleiding is voor mensen die aan de slag willen met deze methodes, op het gebied van psychosociale begeleiding, therapeuten, coaches, groepsleiders, mediators, managers, teamcoaches, HR-professionals die met organisaties werken. Mensen die hun kennis willen verdiepen en verbreden. Mensen die vooral het werkelijk willen gaan doen! 

Na dit intensieve opleidingsjaar kun je zelfstandig aan de slag met familie en systeem opstellingen zowel in groepen als individueel. Je hebt geleerd en eigen gemaakt hoe Systemisch-gericht te kijken, denken en handelen. Je hebt geleerd hoe goed voor jezelf te zorgen als opsteller en weet hoe je het VELD waarin je werkt te respecteren en puur te houden. Het niveau van deze opleiding is MBO+. 

 

Opbouw van de jaaropleiding: 

De jaaropleiding bestaat uit 16 les-trainingsdagen (8.2), 3 stage dagen, 2 dagdelen online NLP training, 4 dagdelen online supervisie. Het huiswerk gedurende deze opleiding bedraagt gemiddeld 2 uur per week Je krijgt de bijbehorende theorie vanuit verschillende stromingen aangereikt. Tijdens de opleiding is er ook aandacht voor jouw ,mogelijke, blokkades. Tussen de les-trainingsdagen krijg je huiswerk om zelf met het doen aan de slag te gaan. 

Voordelen van deze jaaropleiding: 

We gaan ontdekken wat voor jouw een authentieke basis is. Wat voor jou het beste werkt en hoe. 

Meer info via: Opleidingsinstituut Delsasso en van de Weijer